Isopropyl Myristate

Regular price €1.390,00
Tax included.Shipping calculated at checkout.

SKU: 3
Select Συσκευασία:
Product Quantity:
Subtotal: €1.390,00
Pickup available at Έδρα-Αποθήκη

Usually ready in 2-4 days

Περιγραφή

Το Isopropyl Myristate (IPM) είναι ένας λιπόφιλος εστέρας που χρησιμοποιείται ευρέως ως μαλακτικό (emollient) σε καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.

Προσφέρει καλή απλωσιμότητα, απαλή και λεία αίσθηση στην επιδερμίδα και συμβάλλει στη μείωση της βαριάς ή λιπαρής αίσθησης μιας σύνθεσης.

Συστατικά
Isopropyl Myristate
Χρήση
Διαλυτότητα: Αδιάλυτο στο νερό και διαλυτό/αναμίξιμο με πολλά έλαια και λιπόφιλα συστατικά.

Για επαγγελματική χρήση ως πρώτη ύλη. Το κατάλληλο ποσοστό χρήσης εξαρτάται από τον τύπο και τις απαιτήσεις της τελικής σύνθεσης.