Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, λαμβάνοντας υπόψη σας τις παρακάτω προϋποθέσεις.

 • Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας για να ξεκινήσουν τη διαδικασία επιστροφής.
 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί.

  Διαδικασία Επιστροφής:

  Κατά την εξέταση του αιτήματος, θα προβούμε σε άμεση αξιολόγηση της κατάστασης και της συμμόρφωσης με τους όρους επιστροφής.

  • Σε περίπτωση έγκρισης της επιστροφής, το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό πληρωμών του πελάτη δηλώνοντας την τράπεζα και IBAN του λογαριασμού του.
  • Το ποσό επιστροφής μπορεί να συμπεριλαμβάνει μόνο την αξία του προϊόντος και όχι τυχόν επιπλέον χρεώσεις όπως έξοδα επιστροφής ή τραπεζικά έξοδα και προμήθειες που επιβαρύνουν τον αγοραστή.
  • Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποδοχής και έγκρισης από το λογιστήριο μας.

   Εξαιρέσεις:

  Εξαιρέσεις από την πολιτική επιστροφής μπορεί να υπάρξουν σε περιπτώσεις ειδικών προσφορών, υπηρεσιών, ή προσαρμοσμένων προϊόντων (κατά παραγγελία παραγωγές).

  Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τις υπηρεσίες μας. Η πολιτική επιστροφής μας επιδιώκει να διασφαλίσει ότι κάθε αγορά σας είναι ασφαλής και ικανοποιητική. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς σας.