Πολιτική Απορρήτου

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας "NovitaGroup Ιωακειμίδης Ευάγγελος" (στο εξής αναφερόμενη ως "Εταιρεία"), με έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, 17χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, ΒΙ.ΠΑ. Νέας Ραιδεστού. Αυτό θα σας παράσχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που η Εταιρεία, λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω του ιστότοπου και του φυσικού καταστήματος της κατά τη διάρκεια των συναλλαγών που πραγματοποιείτε με τις υπηρεσίες μας.
Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, καθώς και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies, ισχύουν για τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών των Υπηρεσιών της Εταιρείας, ανεξαρτήτως εγγραφής ή συνδρομής σε αυτές.
Οι Υπηρεσίες μας προορίζονται για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.
Η παρούσα Πολιτική περιγράφει εκτενώς τη χρήση, κοινοποίηση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης εξηγεί τα δικαιώματα που σας αναλογούν όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρέχει επίσης λεπτομερή οδηγία σχετικά με το πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.
Έχουμε υιοθετήσει μέτρα για τη βελτίωση του Ελέγχου Ρυθμίσεων Απορρήτου και άλλων στοιχείων ελέγχου, προκειμένου να ενισχύσουμε την προστασία των δεδομένων σας και να διασφαλίσουμε το απόρρητο των πληροφοριών σας. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι αυτές οι βελτιώσεις δεν επηρεάζουν τις ήδη υπάρχουσες ρυθμίσεις σας ή τη διαχείριση των δεδομένων σας. Αντίθετα, στοχεύουν στην καλύτερη περιγραφή των πρακτικών μας, καθώς και στον εξηγηματικό τρόπο παρουσίασης των επιλογών που έχετε για την ενημέρωση, τη διαχείριση, την εξαγωγή και τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.
Καθώς έχουμε ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, προβαίνουμε σε αυτές τις ενημερώσεις με συμμόρφωση προς τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation). Ο εν λόγω κανονισμός σχεδιάστηκε με σκοπό την εναρμόνιση των νομοθεσιών περί απορρήτου σε ολόκληρη την Ευρώπη, επιφέροντας βελτιώσεις στους κανόνες διαφάνειας σχετικά με τον τρόπο που οι εταιρείες περιγράφουν την επεξεργασία των δεδομένων σας. Επίσης, ο Γενικός Κανονισμός ισχύει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση από τις 25 Μαΐου 2018.
 
Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών
Σκοπός Επεξεργασίας: Με το παρόν κείμενο, σας ενημερώνουμε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, με στόχο τη δημιουργία και διατήρηση του προσωπικού σας προφίλ καταναλωτή. Η επεξεργασία αυτή έχει ως στόχο την ανάπτυξη, βελτίωση και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Επιπλέον, έχει ως σκοπό την παροχή προσωποποιημένων προτάσεων και προσφορών που είναι σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.
Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται με προσοχή και σεβασμό προς την ιδιωτικότητά σας, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις. Εξασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται με ασφάλεια και μόνο για τους προαναφερθέντες σκοπούς.
Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποφασίσετε σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και τη διαχείριση των ρυθμίσεών σας μέσω των διαθέσιμων επιλογών ελέγχου.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση.
 
Κατηγορίες Δεδομένων που Θα Συλλέγουμε:Με την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η Εταιρεία θα συλλέγει τις παρακάτω κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:
  • Όνομα
  • Διεύθυνση
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση
  • Πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω της συμπληρωμένης φόρμας
  • Πληροφορίες που αφορούν τις αγορές σας
  • Επικοινωνίες που πραγματοποιούνται είτε τηλεφωνικά είτε με άλλους τρόπους (π.χ., email, κλπ)
Σημειώνουμε ότι η Εταιρεία θα επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα των φυσικών προσώπων-μελών σύμφωνα με την παρούσα δήλωση και για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτήν. Η επεξεργασία αυτή θα γίνεται με την αναγκαία προσοχή και συμμόρφωση προς τους ισχύοντες νομικούς κανονισμούς για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Ασφάλεια Επεξεργασίας:Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Εταιρεία. Εφαρμόζουμε όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα που συλλέγουμε στο πλαίσιο της παρούσας δήλωσης υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί προστασίας και διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων.
Διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους και προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αλλοίωση, απώλεια ή καταστροφή. Επιπρόσθετα, εφαρμόζουμε συστήματα κρυπτογράφησης, περιορισμούς πρόσβασης, και άλλα μέτρα ασφαλείας για την αποτελεσματική προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.
Οι διαδικασίες που ακολουθούμε είναι συμβατές με την ισχύουσα νομοθεσία και είναι σχεδιασμένες για την εξασφάλιση της ακεραιότητας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και διαβεβαιώνουμε ότι η προστασία των πληροφοριών σας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.
 
 
 
Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε: Παρέχοντας τα σωστά προϊόντα και υπηρεσίες. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να σας προωθήσουμε υπηρεσίες ή προϊόντα που έχετε επιλέξει, συμπεριλαμβανομένων της διαδικασίας πληρωμών, αποστολή στοιχείων παρακολούθησης της αποστολής ή εξέλιξης της παραγγελίας σας, τον συντονισμό των αποστολών - επιστροφών και γενικά ότι μπορεί να σχετίζεται με αιτήματα ή παραγγελίες σας.
Marketing και διαφήμιση . Χρησιμποιούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, διαφημιστικών ενημερώσεων, προσφορών και ειδικών εκπτώσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, sms και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Ασφάλεια και αποφυγή απάτης. We use your personal information to detect, investigate or take action regarding possible fraudulent, illegal or malicious activity. If you choose to use the Services and register an account, you are responsible for keeping your account credentials safe. We highly recommend that you do not share your username, password, or other access details with anyone else. If you believe your account has been compromised, please contact us immediately.
Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να μπορέσουμε να εποικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε υποστηρικτική υπηρεσία ζητήσετε όπως ενημέρωση παραγγελιών, επικοινωνία για αιτήματα και οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να σας κατατοπίσει σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Έδρα
17χλμ ε.ο. Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, ΒΙ.ΠΑ. Νέας Ραιδεστού
57001 Θέρμη Θεσσαλονίκης
Τηλ 2310 466 566